(NØD)HJELP TIL EN SINNSYK!!

LETTLURT!!!!!!

Ser Politisk kvarter på Nrk1, der Per Sandberg virker sikker i sin sak om å avlive de siste filet-anleggan her nord. Samtidig skryter han av at han gir ca 1000 tonn mer til kystflåten enn det kvantum tråleran levere i dag.. Mannen kan jo etter mi mening mistenkes kraftig for å være komplett idiot. En som bærer preg av en sinnsyks manns illusjon om at han faktisk gjør det som e best for Norges land!! Han nevner lønnsomhet, verdiskapning , osv osv... FOR KEM??

Ordfører i Hadsel, Siv Dagny Aasvik, har jo peise hællvettes rætt i det ho sir vil skje. Lerøy/Havfisk vil vel for satan ikke lever hværken på Melbu eller i Stamsund når dem ikke lengere treng! Lønnsomheta han snakker om e KUN for Havfisk/Lerøy å ikke en eneste ainna jævel som bor her oppe. Nu kan dem fryse, samt produsere alt om bord i jæveltråleran sine, og drite i at tusenvis hadde trengt den fesken for å opprettholde, ja kanskje bygge opp den produksjonen,å de arbeidsplassan som landindustrien va tiltenkt!

SV sin Torgeir Knag Fylkesnes, e enig med oss langt på vei, å sir at dem har rota d tell med lovhjemmla å ainna fettskit, ja ting som nesten gjør møkka ureverserbart. Men han sir også at dem må se til å begynne en plass!! For mæ ser det nokså enkelt ut. Alle vet kossn ei kvota under 11m kjøpes fra et fartøy til et annet. Der må fartøyet med kvoterettighet selges ti ny eier(som vil kjøpe kvoten å ikke båten) ta kvoten av kjøpte fartøy, sette nevnte kvote på sitt eget fartøy, for så å selge fartøyet han kjøpe tilbake til samme mann han kjøpte den hos, da uten kvote! Dette gjøres for å få et bedre driftsgrunnlag for de som vil ro jevnt, å skape arbeidsplasser bla på landsiden. De som har solgt sin rettighet, kan gå over i åpen gruppe(gr2) for å trappe litt ned!! Ser Ikke de sinnsykes konge(Per Sandberg) at det her e Norges største kvotekjøp? E du både DUM å BLIND? Nu vil svinan bare at du skal legge til rette for Lerøy, å når det e gjort går det nok ikke lange tida før kjøttkuka som Røkke enda en gang har fusjonert, kjøpt tilbake eller kjøpt hele hællvettes Lerøy tilbake!!! Ka du da skal forklare dæ med?? Da e d ingen vei tilbake for samfunnan i nord! Da har han totalkontroll på nesten alt av trålråstoff!! KYSTEN SITT TRÅLRÅSTOFF, din fjøsnisse!!

Ber Per Sandberg huske Dressfiskern Røkke sine ord på en NRK1 dokumentar, at innen et visst antall år så skulle HAN(Røkke) ikke disponere, men EIE 90% AV NORGES TORSKEKVOTE!! Æ vil påstå han e på rett vei. Å det med ei hellvettes god fart, da snakke vi speedsjarkfart, særlig når han får GOD hjelp hos folk som trur dem forstår. Folk som på toppen av det hele e dum som en sækk havregryn!! D her må ALDRI få lov til å skje!

I Vardø blei vi lurt fette trillrundt av hobbyrekefisker Røkke. Vi tok i mot jæveln med åpne arma, glæda oss over at vi va like heldig som dem i Stamsund og på Melbu. Han smilte å sa d vi ville høre. Lite visste vi da om at han tok fræm peisen å pessa oss oppætter ryggen!! Vi vet bedre i dag, vi så ka han gjorde. Vi så at 400-500 arbeidsplassa blei gjedd sæ hællvette i. Han geipa med den kløyvde tonga si da han for herfra med konsesjonan å alt av utstyr som va i fabrikken på Svartnes. Svartnes va faktisk da Norges mest moderne filettannlegg, og Vardøs stolthet. Dreit i byens håp og forventninger, men lot oss stå tilbake uten en mainnskit, flau av å igjen bli lurt trill rundt av pængefolket. Et stolt kystsamfunn behandla som pakk!

Helt seriøst, så syns æ de folkan som har sørga for det her, e større landsforrædera en både, Vidkun Quisling, Jonas Lie, Rolf Jørgen Fuglesang, Henry Oliver Rinnan og resten av hans bande! Offentlig utstilling i gapestokk, i full storm og snekov e helt på sin plass her. Da hadde vi i nord klappa i heinnern, geipa og enda til spytta på dåkker!!

Nu må alle ordførera fra Lofoten å hit ta sæ en god prat, bli enig, å ladde haggla!! For det her går bare ikke an! Dåkker skal jo se etter våre innteresser, sette himmel og hællvette i bevægelse! Det e jo derfor vi har valgt dåkker inn i kommunepolitikken, å opp til fylkestingan!!

La oss BRØLE FRA NORD, så svinmakta forstår!!

 

Fettskit i hællvette man blir forbainna! Takk å på gjensyn!!

TuNe In NeXt WeEk FoR mOrE fIsHeRmAn MaDnEsS!!!!!!

8 kommentarer

Robin

28.03.2017 kl.16:52

Æ har et forslag te opprør. Boikott jævlan, akkurat som folket har fått det til å brenne under føttern på Rema-Reitan, kan vi saktens få det tel for Havfisk/Lerøy-mafiaen. Hadde alle mellom Brønnøysund og Vardø slutta å kjøp produktan deres, ville det blitt lagt merke til.

Og en ting til, du som e i vinden og medias søkelys.. fyr opp ei Facebook-gruppe og la folket samle sæ rundt saken der.

Med vænnli hælsning fra Vesterålen

Lisbeth

28.03.2017 kl.16:54

Det beste æ har lest på lenge !!!

Anon

28.03.2017 kl.17:03

Forbanna politikera og banditta som sitt å enes i landssvikernes fellesforbund!!

Sture Bottenvann

28.03.2017 kl.17:20

Du får det jaggu mæ sagt.Æ håpa at nån i f.eks.NRK læs disse bloggan sånn at han trønderfjotten fra Senja kunne ha blitt stilla te veggs fra dæ og andre i et debattprogram på skjermen.På mæ så verke det som at en god del av politikeran e evneveik,de ana ikke ka de hold på med.Stå på,Vegard.

Trond Hundal

28.03.2017 kl.17:27

Hain dærre hælvetes førbaina #&%?%&##"!&%# Per Sandberg e jo i ferd mæ å raser Nord Norge.Hain ha vel knapt nok sett ein feskebåt å langt minner ein kystfeskar som slit i alskens førbanna ver å vind før å prøv å kar åt se nån kroner te se å familien. Hain bør fær ein lang tur heim å sjæmmest, å så bør hain gå a !.

John M. Hansen

29.03.2017 kl.22:11

Sånn går det når de utnevner en fiskeriminister som bare har rota i kasterollen med Trøndersodd. Kysten og fiske har han ikke mye greie på.

Robin

30.03.2017 kl.00:36

Kanskje det e på tide å bløs liv i RADIO FESKSLO sånn at man blir hørt!!

Torulf Olsen

30.03.2017 kl.07:34

Kjempetøft at det du skriv e skrevve med bred pænn og et æktefødt engasjement som e krona med faktakunnskapan dine om "den virkelige værden" både der aust hos dæ og dokk i Vardø og langs kysten -som du sir - "fra Lofoten og hit"

Langt på vei har vi en gryanes aksjon av dimmensjoner på gang - alle fiskera-og fiskarfamilia, alle sambygdinga . Bivdi, Kystfiskalaget Norges Fiskarlag, organiserte såvel som uorganiserte, venner og bekjente, prest og fut:

Nu bør vi invitere til et fandenivoldsk fellesopprør fra Vardø til Røst - fjordan og øyen rundt- og innafor og utaforr fjordlinjan på onsdag - dagen før selveste skjærstorsdag..

Vi vet hvem Judas e.

Koffer da ikke fortell de Judasan som over år og nu forråde oss alle på kysten.

Skriv en ny kommentar

Vegard

Vegard

42, Vardø

Kategorier

Arkiv

hits